Kurstilbud

Å veilede nyutdannede lærere

Til deg som er skoleleder og til deg som er veileder for nyutdannede lærere. Velkommen til fagdag om veiledning av nyutdannede lærere. Fredag 19. april kl. 09.00-14.00 på NLA Høgskolen i Oslo.
Les mer

Konferanse for skoleledere 2024

Neste års konferansen vil avholdes på Thon Hotel Arena på Lillestrøm fra onsdag 23. oktober kl. 13.00 til fredag 25.oktober. Konferansen avsluttes med lunsj kl. 13.00.
Les mer

Kurs i bruk av IK-friskole

Her gis informasjon om online-kursene (webinarene). Det arrangeres kurs både for nybegynnere og viderekomne. 
Les mer

Kurs for å starte ny kristen skole

Det blir i år ikke arrangert et eget kurs for å starte ny kristen skole i regi av KFF. Ta kontakt med sekretariatet for å avtale et eget møte (digitalt).
Les mer

KFF-kurs om å starte ny kristen skole 21.11.2019

Målet med kurset: Gi drahjelp i etablerings- og søknadsprosessen og helt konkret gi hjelp til å lage en søknad som ev. kan leveres allerede innen søknadsfristen 1. februar 2019. Kurset er for grupper og enkeltpersoner som vil starte kristen skole på grunn- eller videregående skoles nivå, ev. utvidelser ved eksisterende skoler.
Les mer

Temaer for planleggingsdager, foredrag, seminarer o.l.

KFFs ansatte har mange temaer innen kristen skole som de kan bidra med på forskjellige samlinger, fra korte innlegg til hele dager. Det gjelder kristne skolers egenart og begrunnelse, lovverk, skolens innhold, påvirkning mm.
Les mer
Last inn
flere
Powered by Cornerstone