Jobb i kristen skole!

Her kan du finne ledige stillinger i alle KFFs skoler og høyskoler og alle stillingskategorier. Vi har som medlemmer 80 grunnskoler i Norge og utlandet, 38 videregående skoler, 20 bibelskoler, 3 fagskoler og 4 høyskoler.

IT ansvarlig/ IT-lærer ved KVN videregående skole

KVN videregående skole har ledig 100% stilling som kombinert IT-ansvarlig og lærer innenfor yrkesfaget Informasjonsteknologi og medieproduksjon fra 1.august 2023. Vi søker deg som syns det er spennende å kunne kombinere IT-drift med undervisning innenfor samme fagområde.

Er du klar for å bli den nye rektoren ved St. Sunniva skole i Oslo fra 1. august 2023?

St. Sunniva skole er en katolsk grunnskole sentralt i Oslo med ca. 80 ansatte og 500 elever fordelt på første til tiende trinn, i tillegg til skolefritidsordning.

Ledig stilling avdelingsleiar Møre barne- og ungdomsskule Skodje

Vi søkjer etter ein dyktig administrator med erfaring frå skulen, eller anna relevant arbeid. Møre barne- og ungdomsskule Skodje arbeidar målretta med å lage gode rutinar rundt drift-, utvikling og administrering av skulen vår, noko du som medlem i utvida skuleleiarteam vil verte ein del av.

Ledige stillinger på Gjennestad videregående skole - Ettåringer (Miljøarbeidere)

Vil du utvikle deg som leder? Utvikle dine samarbeidsevner? Påvirke miljøet på et internat? Gjennestad vgs søker 2 ettåringer i 100% stilling som miljøarbeidere for skoleåret 23/24.

Nidelven skole søker lærere og assistent/spesialpedagog i fast stilling og vikariat.

Fra januar 2023 har skolen ledig inntil 100% stilling fast som lærer, inntil 100% vikariat som lærer og inntil 80% vikariat som assistent eller spesialpedagog. Mulighet for forlengelse for begge vikariater.

Powered by Cornerstone