Jobb i kristen skole!

Her kan du finne ledige stillinger i alle KFFs skoler og høyskoler og alle stillingskategorier. Vi har som medlemmer 80 grunnskoler i Norge og utlandet, 38 videregående skoler, 20 bibelskoler, 3 fagskoler og 4 høyskoler.

Ledig stilling som rektor ved Bjerkely skole i Tønsberg

Bjerkely skole ønsker en engasjert, faglig dyktig og utviklingsorientert rektor, som vil lede og utvikle en kristen friskole. Vi søker en tydelig skoleleder som kan lede ansatte, være en pedagogisk drivkraft og styrke lærerprofesjonen. Vi ønsker en rektor som setter elevens læring i fokus, er glad i utfordringer, ser muligheter og er løsningsorientert.

Rektor (100%) ved Vestborg vidaregåande skule

Frå 1. august 2022 treng Vestborg ny rektor. Vestborg er ein kristen vidaregåande skule med internat som ligg i alpebygda Stranda på Sunnmøre.

St. Paul Gymnas har for skoleåret 2022-2023 inntil 5 ledige vikariater

Studenter og lærere som kunne være interessert i å få nærmere kjennskap til våre katolske skoler, kan henvende seg til skolekontoret i Oslo katolske bispedømme på følgende e-post: skole@katolsk.no

Ledige stillinger ved Alta Kristne Grunnskole fra skolestart høsten 2022

Vi har ledig inntil tre lærerstillinger i 100% fra skolestart høsten 2022. Dette er en fast stilling og to vikariat.

Ledig stilling som lærer ved Molde Friskole

Ved Molde Friskole kan det skoleåret 2022/2023 bli ledig en lærerstillinger i inntil 100%. Skolens visjon er "der elevene får blomstre" og vi forventer at alle i personalet gjør sitt ytterste for å følge opp denne visjonen.

Powered by Cornerstone