Jobb i kristen skole!

Her kan du finne ledige stillinger i alle KFFs skoler og høyskoler og alle stillingskategorier. Vi har som medlemmer 80 grunnskoler i Norge og utlandet, 36 videregående skoler, 20 bibelskoler, 3 fagskoler og 4 høyskoler.

Ledig stilling som lærer ved Ryenberget skole

Har du lyst til å utgjøre en forskjell? Ryenberget skole ser etter tydelige klasseledere som har et hjerte for elevens sosiale og faglige utvikling og lyst til å være med å utvikle skolen. Du motiveres av å være sammen med barn- og unge, og du har undervisningskompetanse i flere fag.

Granly skole søker etter lærer i norsk for skoleåret 2021-2022

Granly er en kristen friskole drevet av DELK (Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn), og holder til på Eik i Tønsberg.

Granly skole søker etter lærer skoleåret 2021-2022

Granly er en kristen friskole drevet av DELK (Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn), og holder til på Eik i Tønsberg. Skolen grenser til det flotte skogsområdet som tilhører Jarlsberg hovedgård. Det er en 1-10 skole med ca. 190 elever.

Ledig lærerstilling ved Bjerkely skole (midlertidig stilling)

Bjerkely skole er en kristen friskole med ca. 60 elever på 1.-7. trinn, og 18 ansatte. Skolen drives av Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK) og ligger i Undrumsdal i Tønsberg kommune.

Lærerstilling ved Moe skole, Sandefjord

Fra 1. august 2021 blir det ledig inntil 100 % vikarstilling som kontaktlærer i ungdomsskolen. Det vil også bli noe undervisning på barnetrinnet.

Powered by Cornerstone