Prosjektleder/ lærer i naturbruk ved KVN

KVN søker prosjektleder, avdelingsleder, lærer i naturbruk med akvakultur.
2024-07-03

KVN (Kristen videregående skole Nordland) søker en som kan være med å bygge opp et nytt utdanningsprogram, naturbruk med akvakultur, ved skolen.  Høsten 2025 starter vi opp med Vg1 Naturbruk, blå linje.  Vi ønsker å ansette en lærer allerede i løpet av høsten 2024.  Skolen ønsker å bygge en utdanning som er i front innenfor fiskehelse og bærekraft, med et ønske om å sikre et levende hav.  Og som også er i front på teknologisk utvikling, særlig velferdsteknologi og IT.

Vi søker prosjektleder/ lærer med utdanning innen biologi, fiskehelse og akvakultur eller ledelse og drift av oppdrettsanlegg.  Pedagogisk utdanning er en fordel, men kan eventuelt tas etter hvert.

Videre er det ønskelig at du som person er systematisk, har godt humør, er glad i mennesker og jobber godt både selvstendig og i samarbeid med andre. Det er en fordel med erfaring fra lignende stilling eller undervisning.  KVN er en kristen skole, og det er ønskelig at den som søker kan identifisere seg med skolens kristne målsetting.  

Vi er en liten skole med ca. 120 elever, som satser på tett oppfølging av våre elever.  Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø.  Skolen ligger på Nesna, som er et levende skolested med mange muligheter. Vi er plassert midt i Helgeland, noe som gir utallige muligheter for deg som liker sjø og fjell.  Du kan lese mer om skolen på vår hjemmeside www.kvn.no

Utdanning, referanser og personlig egnethet vil bli vektlagt.  Stillingen vil bli lønnet etter kvalifikasjoner etter vanlig regulativ og pensjonsavtale gjennom SPK.  Ved tilsetting vil det bli krevd politiattest.

Søknad med CV og dokumentasjon sendes til rektor@kvn.no

Søknadsfrist: 1. september

For nærmere opplysninger og spørsmål, ta kontakt med rektor på epost eller på telefon 90849039
 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone