Ledig stilling som rektor/daglig leder ved Engesvea skole fra 1. august 2023.

Det er Adventistkirken på Lillehammer som står bak skolen.
2024-06-27

Er du vår neste rektor?

Stillingen som rektor/daglig leder ved Engesvea skole blir ledig fra 1. august 2023.

Vi søker etter en stødig, initiativrik og engasjert leder for skolen.

Skolen kan tilby et spennende og utfordrende arbeid på Lillehammer sammen med skolens 32 elever og 10 ansatte. Det er Adventistkirken på Lillehammer som står bak skolen. Engesvea skole samarbeider med Skogli Helse- og rehabiliteringssenter hvor man blant annet bruker gymsal og svømmebasseng. Engesvea skole har fokus på verdilæring og fysisk aktivitet. Skolen gjør aktiv bruk av den sentrale plasseringen Lillehammer har i forhold til naturopplevelser og friluftsliv. Skolen er en del av Trivselslederprogrammet.

Rektor og inspektør utgjør skolens ledergruppe. I tillegg består skolens administrasjon av spes.ped koordinator som også tar vare på flere andre støtteressurser. Som rektor må du lede ut i arbeidet med å oppfylle skolens formål som det fremgår av vedtektene: skolen skal tilrettelegge læringsarbeid som gir kunnskap og utvikler ferdigheter og holdninger i et miljø som fremmer kristen tro, individuell vekst og samarbeid, til tjeneste for Gud og medmennesker.

Rektor er den åndelige, administrative og pedagogiske lederen av skolen, med ansvar for å lede alle aktiviteter i eller knyttet til skolen. Rektor skal i sitt virke ved skolen respektere og aktivt fremme alle deler av skolens ideologiske grunnlag og de til enhver tid gjeldende virksomhetsmål, verdidokumenter og andre styringsdokumenter og bestemmelser fastsatt av skolens styre. Som rektor vil du få ansvar for skolens læringsresultater, både faglig og sosialt. Du vil som rektor ha ansvar for skolens totale drift og økonomistyring. Du vil samarbeide med foreldre gjennom uformelle og formelle organer som FAU. I tillegg vil du jobbe tett med skolens styre og arbeide med kvalitetssikring gjennom systemet IK-friskole.

Det er ønskelig at du har godkjent lærerutdanning og gjerne erfaring med frivillige arbeid innenfor en organisasjon. I tillegg er det ønskelig at du har relevant ledererfaring og rektorskole.

Den som tilsettes må vise lojalitet og forplikte seg på å følge skolens målsetning både i undervisning og eksempel. Personlig egnethet vektlegges. Det må fremlegges politiattest ved ansettelse, jfr. Privatskolelova §4-3.

Lønn etter avtale.

Skolestyret står fritt til å se etter andre kandidater enn dem som søker.

Dersom du ønsker mer informasjon, kan du gjerne ta kontakt med styreleder Tor-Kjetil Lisle
(tlf. 934 19 159), eller fungerende rektor Jostein Myrdal (tlf. 901 92 761). Se ellers vår hjemmeside: www.engesvea-skole.no. Søknad med kopi av vitnemål og attester sendes til skolestyret ved Engesvea skole, Jean Heibergsvei 15, 2614 LILLEHAMMER, eller til e-post tor.kjetil@lisle.no

Søknadsfrist snarest

Powered by Cornerstone