KFF

KFF-KSS kurs 21. mars 2018

Det avholdes kurs i bruken av kvalitetssikringssystemet KFF-KSS onsdag 21. mars 2018 i Oslo.
2018-01-29

Sted

KFFs kontor, Storgt. 10b (10. etasje) med inngang fra Skippergt. 35. Kort gangavstand fra Oslo S.

Innhold
Kurset gir innføring i systemet og konkrete tips til bruk og gjennomføring. Antall deltakere er så begrenset at det blir gode muligheter til individuell hjelp og erfaringsutveksling mellom skolene underveis. Kursleder setter fokus på områder hvor det ofte avsløres at skolens praksis ikke er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.  

Bærbar PC
Deltakerne må ha med bærbar PC som via trådløst nettverk kan brukes til å logge seg på KFF-KSS. Det er viktig at deltakerne prøver å logge seg på i forkant av kurset slik at alle vet om de har rett brukernavn og passord. I tilfelle noen har mistet passordet: Bruk "Glemt passord"-funksjonen ved pålogging. Hvis systemet har feil e-postadresse for tilsending av nytt passord eller skolen har mistet brukernavnet, ta kontakt med Helge Vatne i KFF på e-post vatne(krølltegn)kff.no. 

Hvem er kurset for?
Kurset er for den eller de som skal bruke KFF-KSS som en del av sitt arbeid ved skolen. Deltakere på kurset kan være skoleledere, den ansvarlige på skolen for oppdatering og bruk av KFF-KSS, medlemmer i en eventuell kontrollgruppe mm. KFF oppfordrer til at arbeidet med KFF-KSS ikke blir en arbeidsoppgave i skolen som kun rektor eller inspektør har kjennskap til. 
For skolenes styreledere og eventuelt andre styremedlemmer er kurset også nyttig siden kravet om "forsvarlig system" i friskoleloven § 5-2 er utformet som et krav rettet mot styret. 

Program

Fra kl 9.30 Kaffe/te 
10.00 Kursstart. Ord for dagen
10.15 Innledning om systemet KFF-KSS
10.30 Overordnet del - styrende, gjennomførende og kontrollerende dokumentasjon
11.00 Pause
11.15 Overordnet del fortsetter
12.30 Lunsj
13.15 Skolemiljø
14.15 Nasjonal kvalitetsvurdering, kompetanseutvikling og virksomhetsbasert vurdering (lovpålagt og ikke-lovpålagt)
15.15 Personopplysninger

Kurset er slutt senest kl 16.00.

Påmelding
Påmeldingsfrist: Snarest.

Vi har plass til 10 deltakere. Det er mange nok påmeldt (pr 7. mars) til at kurset holdes, det er fremdeles ledige plasser.

Du kan melde deg på her.

Påmelding etter påmeldingsfristens utløp er mulig hvis det er ledige plasser. Men det beste er om alle melder seg på tidlig! Det gjør planleggingen enklere for dem som skal delta på kurset og trenger å vite om kurset faktisk blir gjennomført.

Powered by Cornerstone