Ped for bibelskoler

Det ble gjennomført pedagogisk webinar for bibelskolene torsdag 17. august kl. 09.00-10.45. Tema: Vurdering for læring. Foredragsholder: Sæbjørg Hageberg Kjeka, NLA Høgskolen. Opptak av webinaret sendes deltakerskoler. Andre bibelskoler kan kjøpe opptak av webinaret.
2023-06-23

Send e-post til post@kff dersom dere ønsker å få tilsendt lenke til opptak av webinaret. De som var påmeldt, har allerede betalt for opptaket. Andre kan kjøpe tilgang ved å henvende seg til oss i KFF-sekretariatet. Pris per skole er kr. 800,- 

Sæbjørg Hageberg Kjeka er seksjonsansvarlig for KRLE, teologi, religion og filosofi på NLA Høgskolen. Hun beskriver temaet slik: 

  • Vurdering – er det eit ord som vekkjer positiv eller negativ gjenklang hos oss? Det spørs sjølvsagt korleis vi bruker ordet eller korleis vi forstår det, og det er noko av det eg vil tematisera i webinar om vurdering for læring. Korleis vil bibelskuleelvane si erfaring med vurdering prega dei i møte med faga på bibelskulen? Vi kjem også til å snakka om kva som ligg i vurdering for læring, forstått som ein prosess som ikkje handlar om at læraren skal setja eit stempel på eleven, men om å sjå potensialet som ligg i det å stoppa opp, reflektera omkring kvar ein er, sjå tilbake på den vegen ein har gått og vurdera kva som vil vera lurt på vegen vidare. Dessutan håpar eg vi kan vera kreative i lag om kva type vurderingar som kan passa på bibelskular.

 

Powered by Cornerstone