Konferanse for skoleledere 2023

Program og påmelding for årets skolelederkonferanse 25.-27.oktober 2023 er klart.
2023-09-18

 

Programmet for årets skolelederkonferanse på Thon Hotel Arena på Lillestrøm er nå klart. I påmeldingen vil du finne noen valgmuligheter. Som vanlig vil det være parallellseminar. Ett av seminarene torsdag vil ha tema medietrening og mediehåndtering og varer fra 10.00-13.00. Det er kun 20 ledige plasser på dette seminaret. Seminaret vil ha felles innledning før det deles i grupper på 10. Vi vil forsøke å dele inn gruppene etter hvor lang erfaring skolelederne har. Du kan også ta seminaret om medietrening og mediehåndtering som et forkurs på onsdagen. 

Skolene vil også få anledning til å ha møte bare med sitt skoleslag. På onsdag og fredag er det seksjonsmøter. Saklister vil ettersendes. 

Onsdag kveld deles friskoleprisen ut. 

Sekretariatet ser fram til å treffe alle skoleledere igjen. Vi håper konferansen kan gi den enkelte faglig påfyll og inspirasjon i arbeidet. Frist for påmelding var torsdag 7. september.  Du vil finne program og påmelding her. Det er nå veldig få rom ledige fra onsdag til torsdag, men en del ledige rom fra torsdag til fredag. Det er mulig å melde seg på og stå på venteliste. Ta kontakt med Sidsel Høland Olausson, olausson@kff.no om du har spørsmål. 

Hjertelig velkommen! 

 

Powered by Cornerstone