KFF

KFF-KSS-kurs 27. november i Stavanger

Denne gangen tilbyr vi kurset i Rogaland til skoler som har behov for opplæring i KFF-KSS. Torsdag 27. november satser vi lokalt i Stavanger og skolene i området vil kunne spare reiseutgifter ved at det er nært.
2014-11-06

Kurset er fulltegnet.

Hvem kan delta?
Kurset er rettet mot ansatte som jobber og skal jobbe med KFF-KSS og de som nylig har fått dette tillagt sin stilling ved skolen. KFF oppfordrer til at KFF-KSS ikke blir en oppgave som kun rektor eller en inspektør kan. Deltagere kan være skoleleder, ansvarlig på skolen for oppdatering og bruk, medlemmer i en ev. kontrollgruppe. For skolenes styreledere og ev. andre styremedlemmer er også kurset nyttig. Ved tilsyn blir styreleder ofte bedt av Utdanningsdirektoratet om å redegjøre for styrets arbeid med dette. ”Forsvarlig system” på skolene er dessuten etter lovverket styrets ansvar.Innhold:
Kurset gir innføring i systemet og konkrete tips til bruk og gjennomføring, også litt tid til erfaringsutveksling mellom skolene. Det er fokus på de vanligste feilene som KFF finner eller som blir påpekt i tilsyn. Kurset vil være på KFFs kontor med få deltagere og god individuell hjelp. 

Bærbar PC:
Deltagerne må ha med bærbar PC som via trådløst nettverk kan brukes til å kople opp på KFF-KSS-web. Deltakerne må ha med skolens brukernavn og passord til KFF-KSS og på forhånd ha forsikret seg om at de kommer inn i systemet.

Sted:
Kurset holdes på Fjelltun Bibelskole i Stavanger 27/11. Gulaksveien 4, 4017 Stavanger 

Kursholder:
Kvalitetsrådgiver Lars Eirik Sandvik KFF.

Oversiktsprogram:
Fra kl 9.00 Kaffe/te ved ankomst. Kaffe-/te- og fruktpauser også senere på dagen
Kl. 09.30  Kursstart med ord for dagen
Kl. 09.40  Systematikken og funksjonene i web-utgaven av KFF-KSS
Kl. 12.00  Enkel lunsj
Kl. 12.45  Hvordan implementere systemet?
Kl. 14.00  Utprøving, erfaringsutveksling og dialog
Kl. 14.30  De vanligste feilene som KFF finner eller som blir påpekt i tilsyn
Kl. 15.30  Kursslutt

Påmelding og pris:
Kursavgiften er kr 625,- pr person fra medlemsskoler og det kommer faktura på e-post til skolen fra KFF.

Deltagere melder seg på her.

Powered by Cornerstone