Versjon 2 av KFF-KSS er lansert

Versjon 2 av KFF-KSS er nå lansert. Skoler som bruker systemet, skal ha fått tilsendt informasjon på e-post angående hvordan man nå får logget på med e-postadresse som brukernavn.
2019-01-02

Det har vært noen tekniske problemer i oppstarten.

Noen problemer er knyttet til hvilken e-postadresse som skal brukes ved første pålogging. De som møter problemer eller er usikre på hvordan den første påloggingen skal skje, må ta kontakt med Helge Vatne i KFF. Bruke e-post til vatne[tegn]kff.no.

Noen problemer er knyttet til overføring av skolens opplastede dokumenter. Det meste av disse problemene er nå fikset, med unntak av rapporter som ble produsert i versjon 1. Gamle rapporter er foreløpig ikke tilgjengelig for skolene. (Men nye rapporter som lages, kan naturligvis leses!)

Det har vist seg at nettleseren Microsoft Explorer ikke fungerer optimalt med KFF-KSS. De største feilene her er rettet, men fortsatt er det slik at Microsoft Edge og Google Chrome fungerer best med KFF-KSS. 

Vi prøver å rette feil og mangler så fort som mulig. Også når det gjelder innholdet noen steder, vil vi foreta forbedringer.

 

 

Powered by Cornerstone