KFF

Versjon 2 av KFF-KSS er lansert

Versjon 2 av KFF-KSS er nå lansert. Skoler som bruker systemet, skal ha fått tilsendt informasjon på e-post angående hvordan man nå får logget på med e-postadresse som brukernavn.
2019-01-02

Det har vært noen tekniske problemer i oppstarten.

Noen problemer er knyttet til hvilken e-postadresse som skal brukes ved første pålogging. De som møter problemer eller er usikre på hvordan den første påloggingen skal skje, må ta kontakt med Helge Vatne i KFF. Bruke e-post til vatne[tegn]kff.no.

Noen problemer er knyttet til overføring av skolens opplastede dokumenter. Dette har rammet noen få skoler. De som ser at dokumenter kan mangle i versjon 2, må også ta kontakt med Helge Vatne på e-post. Dere vil da bli satt i kontakt med programutviklerne som kan løse dette problemet. Ingen dokumenter er tapt, de er bare ikke knyttet opp mot den nye kontoen.

Det har vist seg at nettleseren Microsoft Explorer ikke viser sidene i KFF-KSS på korrekt måte. Microsoft Edge og Google Chrome fungerer. Inntil denne feilen er reparert, ber vi om at skolene ikke bruker Explorer.

Vi prøver å rette feil og mangler så fort som mulig. Også når det gjelder innholdet noen steder, vil vi foreta forbedringer.

 

 

Powered by Cornerstone