Påmelding til skolelederkonferansen

22. - 24. oktober på Gardermoen.
2018-06-20

Velkommen til årets storsamling for ansatte i skolens ledelse og styremedlemmer. Vi er også i år på Scandic Oslo Airport Hotel på Gardermoen.

Her er endelig program pr 18. oktober for skolelederkonferansen høsten 2018. Legg merke til at det i år ikke er forkurs for nye skoleledere - vi regner med at kurs for nye rektorer i august pluss styrekurs for alle skolene i november vil dekke det behovet.

Det er to økter med valgseminarer på konferansen. Her er litt mer informasjon om seminarene som det kan være lurt å lese før påmelding.

Lenke til påmelding er nå tatt vekk. Alle henvendelser til sandsmark@kff.no.

Pris:
Helpensjon hele konferansen med enkeltrom: 3.987 kr
Helpensjon hele konferansen med dobbeltrom: 3.587 kr
Helpensjon uten overnatting: 2.617 kr

For deltagelse på deler av konferansen blir prisen tilsvarende redusert. Konferanseavgiften til KFF på 1500 kroner kommer i tillegg for alle, uansett lengde på deltagelsen.

Konferanseavgiften betales på faktura fra KFF. De som bor på hotellet på hele eller deler av konferansen betaler for oppholdet til hotellet under konferansen. Dagdeltagelse betales til KFF etter konferansen på faktura som KFF sender skolene.

Påmelding snarest!
Meld dere på så snart som mulig! Her er deltagerlisten, så dere kan sjekke om dere er påmeldt. Etter påmelding må info om avmelding eller omgjøring skje til KFF på post@kff.no. Bare KFF kan gjøre rettelser i nettpåmeldingene.

Vi garanterer konferanseplass uten overnatting når det ev. er fullt på hotellet. Deltakerlista er endelig torsdag 18. okt. kl 12.00. Ved avmelding etter kl. 9.00 torsdag 18. okt. refunderes ikke kursavgift bortsett fra ved sykdom.

Avmelding etter fristen meldes KFF på e-post. For deltagere med overnatting meldes forfall etter kl 15.00 fredag 19. også på telefon til hotellet.

Velkommen til årets storsamling! Rask påmelding gir KFF forutsigbarhet overfor hotellet.

Hvordan komme seg til Scandic:
Fra Gardermoen flyplass:
Shuttlebussen er merket S55 og går hvert 20. minutt frem til kl 23.50 om kvelden.

Egen bil
Om du kommer på E6 sørfra eller nordfra ta du av ved avkjøringen til Oslo lufthavn Gardermoen og følger veien i noen minutter. Ta av ved avkjøringen til R35 mot Hønefoss/Nannestad og følg veien rett fram gjennom en rundkjøring. Den vestlige rullebanen på Gardermoen vil være på din høyre side. Hotellet ligger på venstre side i den andre rundkjøringen. Det er parkeringsplass ved hotellet, og parkeringshus i nærheten som koster en del mer.

 

Powered by Cornerstone