Servicepersonalkurs 12. - 13. mars

Program og påmeldingslenke her!
2017-12-14

Foredrag på kurset
Mobbing - hva er vårt ansvar v/ Helge Vatne: Powerpoint servicepersonalets ansvar.

Rusproblematikk v/ Bjørn Røyndal: Powerpointpresentasjon

Arbeidsmiljø - personal v/Jan Erik Sundby: Presentasjon.

...

Vi får med oss Asgeir Føyen, primus motor ved Abildsø Gård i Oslo, der de bl.a. i samarbeid med kommunen har et opplegg med alternativ opplæring for å hjelpe elever som sliter på skolen. Asgeir Føyen er et fyrverkeri med hjerte for barn og unge. Motivasjonen henter han i sin kristne tro. Han vil inspirere oss til innsats for elevene, både på ungdomstrinnet og i videregående. Han har med seg popsangeren Christian Ingebrigtsen, som også har et hjerte for Abildsø Gård og elevene som kommer dit.

Christiane Fürst er bibliotekar og hovedverneombud på St. Sunniva skole. Hun var elev der for mange år siden og vet noe om hvor viktige de voksne på skolen som ikke er lærere, er for elevene. Hun gleder seg over at vi har kurs for servicepersonalet og er en fryd å høre på!

Svein Granerud kommer igjen og har bibelkåseri. Alle tre KFFs ansatte deltar, og det blir både faggruppeseminarer og tverrfaglige seminarer. Kurset starter mandag kl. 11 (kaffe mm fra 10.30) og slutter tirsdag kl. 16.00. Samme sted som sist, Scandic Helsfyr i Oslo. Flybussen eller T-banen til Helsfyr, fem minutter å gå.

Kurset er for alle som er ansatt i renhold, drift, kontor, kjøkken/kantine, internat og IKT - dvs alle som ikke er i det pedagogiske personalet men som er nødvendige for å holde skolen i gang og viktige for elevene og miljøet. Det er en god anledning til å treffe ansatte som har tilsvarende arbeid ved andre skoler.

Mandagsseminarene vil fokusere på erfaringsdeling - kom gjerne med flere innspill til temaer. Tirsdagsseminarene er tverrfaglige. Program.

Prisen er todelt:
Kursavgiften er 650 kr og blir fakturert fra KFF.
Overnatting og måltider betales til hotellet etter følgende priser:
- Overnatting i dobbeltrom m/alle måltider: 2457 kr
- Overnatting i enkeltrom m/alle måltider: 3063 kr
- Uten overnatting og frokost: 1649 kr

Ekstra overnatting fra søndag til mandag må skrives i påmeldingsskjemaet.

Påmelding her.

 

 

Powered by Cornerstone