Skolelederkonferansen 17. - 19. oktober

Påmeldingsliste og program er lagt ut. Dette er årets storsamling for skoleledere og styremedlemmer ved KFFs medlemsskoler.
2016-10-04

Program pr 5. okt. Skolelederkonferansen 17. - 19. oktober

Konferansen starter kl 14.00 på mandag og avsluttes med lunsj kl 13.30 på onsdag. Forkurset for nye skoleledere starter mandag kl. 9.00.

Program forkurs.

Evalueringsskjema.

Representantskapspapirer

Innkalling og sakspapirer

Regnskap og årsmelding

Presentasjoner konferansen

Mandag

Sundby: Åpningsforedrag

Sandsmark: Foreldreundersøkelse

Bjarne Kvams friskoleprisforedrag

Tirsdag

Bjarne Kvam

Gjermund Høgh, valgseminar

Raimo Hansen, valgseminar

Andreas Nordli, valgseminar

Onsdag

Carsten Hjorth Pedersen

Halldis Pollen, valgseminar

Asle Ystebø, valgseminar

Carsten Hjorth Pedersen, valgseminar

Magne Supphellen

 

 

melding - meld deg her. Påmeldingslenken er nå stengt. Av- og påmeldinger til post@kff.no. Etter fredag kl. 15 skal avmeldinger i tillegg meldes til hotellet.
Dersom du trenger overnatting fra søndag, skriv det i rubrikken for andre opplysninger.

Informasjon om de delene av konferansen som inngår i skolelederopplæringen.

Informasjon om valgseminarene.

KFF ønsker velkommen til KFFs skolelederkonferanse. Samlingen er som vanlig for skoleledere i vid forstand ved grunnskoler, videregående skoler, bibelskoler, fagskoler og høgskoler i KFF. Konferansens formål er å gi kunnskap, informasjon, mulighet for refleksjon, fellesskap og inspirasjon. Vi håper skolene gir plass til flere av sine ledere og styreledere/-medlemmer.

Scandic Oslo Airport hotell har god plass og sentral beliggenhet.
Alle som ønsker det kan bestille og få enkeltrom, men du kan også få dobbeltrom om du har noen kjente å bo sammen med. Hotellet har et velutstyrt trimrom.

Priser på overnatting, mat og andel konferansefasiliteter
Hele konferansen mandag – onsdag med helpensjon (overnatting og alle måltider): Enkeltrom 4126 kr / dobbeltrom 3462 kr.
Hele konferansen uten overnatting (dagdeltagelse inkl. middag): 2796 kr.  

Priser på delvis helpensjon eller delvis deltagelse blir forholdsvis av prisene over.
 

Konferanseavgift
Denne går til å dekke KFFs konferanseutgifter og er i år på 1390 kr pr deltaker uansett lengde på deltagelsen. De som skal delta på forkurset for nye skoleledere mandag betaler 300 kr ekstra.
 

Informasjon om betaling
Konferanseavgiften og avgiften for forkurset betales på faktura som sendes fra KFF i oktober.

De som bor på hotellet på hele eller deler av konferansen betaler for oppholdet til hotellet under konferansen. Dagdeltagelse betales til KFF etter konferansen på faktura som KFF sender skolene.

Påmelding snarest!
Meld dere på her så snart som mulig! Her er deltagerlisten, så dere kan sjekke om dere er påmeldt. Etter påmelding må info om avmelding eller omgjøring skje til KFF på post@kff.no. Bare KFF kan gjøre rettelser i nettpåmeldingene.

Vi garanterer konferanseplass uten overnatting når det ev. er fullt på rom. Deltakerlista er endelig torsdag 13. okt. kl 12.00. Ved avmelding etter kl. 9.00 torsdag 13. okt. refunderes ikke kursavgift bortsett fra ved sykdom.

Avmelding etter fristen meldes KFF på e-post. For deltagere med overnatting meldes forfall etter kl 15.00 fredag 14. også på telefon til hotellet.

Velkommen til årets storsamling! Meld deg på med en gang hvis du vet du skal til konferansen! Rask påmelding gir KFF forutsigbarhet overfor hotellet.

Hvordan komme seg til Scandic:
Fra Gardermoen flyplass:
Shuttlebuss fra stopp B25 til Scandic. Bussen er merket S55 og går hvert 20. minutt frem til kl 23.50 om kvelden.

Egen bil
Om du kommer på E6 sørfra eller nordfra ta du av ved avkjøringen til Oslo lufthavn Gardermoen og følger veien i noen minutter. Ta av ved avkjøringen til R35 mot Hønefoss/Nannestad og følg veien rett fram gjennom en rundkjøring. Den vestlige rullebanen på Gardermoen vil være på din høyre side. Hotellet ligger på venstre side i den andre rundkjøringen. Det er parkeringsplass ved hotellet som koster 110 kr pr dag og parkeringshus i nærheten som koster en del mer.

Powered by Cornerstone