Servicepersonalkurs 7. - 8. mars

Ferdig program lagt ut her. Vårt populære kurs for servicepersonalet ved alle medlemsskoler nærmer seg. Det blir god tid til erfaringsdeling i faggruppene, og i plenum blir Egil Svartdahl med.
2016-01-18

Kurset er for alle som er ansatt i renhold, drift, kontor, kjøkken/kantine, internat og IKT - dvs alle som ikke er i det pedagogiske personalet men som er nødvendige for å holde skolen i gang og viktige for elevene og miljøet. Det er en god anledning til å treffe ansatte som har tilsvarende arbeid ved andre skoler. TV-pastor Egil Svartdahl blir med tirsdag ettermiddag og skal snakke om "Det Gode Kommer Ikke Alltid Ovenfra". KFFs relativt nye generalsekretær Jan Erik Sundby har temaet "Politisk værmelding for friskoler", og Normisjons avdelingsleder Svein Graneruds bibelkåseritema er "Å bli venn med tiden". 

Mandagsseminarene vil fokusere på erfaringsdeling og vil bli ledet av ansatte ved skolene - kom gjerne med innspill til temaer på forhånd. Tirsdagsseminarene vil bli tverrfaglige og er ikke helt i boks ennå. Program.

Servicepersonalkurs 7. - 8. mars Tid: Mandag 7. mars kl. 10.30 til tirsdag 8. mars kl. 16.

Sted: Scandic Hotel Helsfyr, Oslo (der vi var det året mange satt askefast).

Prisen er todelt:
Kursavgiften er 650 kr og blir fakturert fra KFF.
Overnatting og måltider betales til hotellet etter følgende priser:
- Overnatting i dobbeltrom m/alle måltider: 2386 kr
- Overnatting i enkeltrom m/alle måltider: 2981 kr
- Uten overnatting og frokost: 1591 kr

Ekstra overnatting fra søndag til mandag må skrives i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsfristen er ute og lenken til påmeldingsskjemaet tatt bort. Det kan fremdeles være mulig å få plass, ta kontakt med KFF-kontoret på telefon eller e-post.

Flere detaljer etter hvert, men det er mulig å melde seg på allerede nå på denne lenken.

 

 

Powered by Cornerstone