Program for høstens skole-lederkonferanse 26.-28. oktober

Ferdig program og påmeldingslenke er lagt ut. Noen politikere er på plass til tirsdagens panelsamtale.
2015-09-17

Program for høstens skole-lederkonferanse 26.-28. oktoberProgram pr 10. sept. Konferansen starter kl 14.00 på mandag og avsluttes med lunsj kl 13.30 på onsdag. Forkurset for nye skoleledere starter mandag kl. 9.00.

Program forkurs.

Opplysning om deltagere til politikerprogramposten kommer etterhvert. Til nå har vi fått ja fra Henrik Asheim (H), Bente Thorsen (FrP) og Anders Tyvand (KrF).

meldingsliste - meld deg her.
Dersom du trenger overnatting fra søndag, skriv det i rubrikken for andre opplysninger.

Spørreskjema om KFFs informasjonsarbeid.

Evalueringsskjema.

Powerpointer fra konferansen:

Mandag:

Forkurset, Signe Sandsmark

Forkurset, Jan Erik Sundby !

Forkurset, Jan Erik Sundby 2

Jan Erik Sundby

Seksjonsmøter grunnskoleseksjonen

 

Tirsdag:

Thorstein Balle

U-dir

Signe Sandsmark

Signe Sandsmark, manus

Bjarne Kvam - manus

Bjarne Kvam - ppp

 

Onsdag

Karl Inge Tangen

Arne Mella

Dag-Askild Bleka

Tjostolv Berget

 

Informasjon om de delene av konferansen som inngår i skolelederopplæringen.

Informasjon om valgseminarene.

KFF ønsker velkommen til KFFs skolelederkonferanse. Samlingen er som vanlig for skoleledere i vid forstand ved grunnskoler, videregående skoler, bibelskoler, fagskoler og høgskoler i KFF. Konferansen er ment å gi informasjon, mulighet for refleksjon, fellesskap og inspirasjon. Vi håper skolene gir plass til flere av sine ledere og styreledere/-medlemmer. I år blir det ikke representantskapsmøte.

Scandic Oslo Airport hotell har god plass og sentral beliggenhet.
Alle som ønsker det kan bestille og få enkeltrom, men du kan også få dobbeltrom om du har noen kjente å bo sammen med. Hotellet har et velutstyrt trimrom.

Priser på overnatting, mat og andel konferansefasiliteter
Hele konferansen mandag – onsdag med helpensjon (overnatting og alle måltider): Enkeltrom 4 073 kr / dobbeltrom 3 409 kr.
Hele konferansen uten overnatting (dagdeltagelse inkl. middag): 2 713 kr.  

Priser på delvis helpensjon eller delvis deltagelse blir forholdsvis av prisene over.
 

Konferanseavgift
Denne går til å dekke KFFs konferanseutgifter og er i år på 1350 kr pr deltaker uansett lengde på deltagelsen. De som skal delta på forkurset for nye skoleledere mandag betaler 270 kr ekstra.
 

Informasjon om betaling
Konferanseavgiften og avgiften for forkurset betales på faktura som sendes fra KFF i oktober.

De som bor på hotellet på hele eller deler av konferansen betaler for oppholdet til hotellet under konferansen. Dagdeltagelse betales til KFF etter konferansen på faktura som KFF sender skolene.

Påmelding snarest!
Meld dere på her så snart som mulig!  Her er deltagerlisten, så dere kan sjekke om dere er påmeldt. Etter påmelding må info om avmelding eller omgjøring skje til KFF på post@kff.no. Bare KFF kan gjøre rettelser i nettpåmeldingene.

Vi garanterer konferanseplass uten overnatting når det ev. er fullt på rom. Deltakerlista er endelig torsdag 22. okt. kl 12.00. Ved avmelding etter kl. 9.00 torsdag 22. okt. refunderes ikke kursavgift bortsett fra ved sykdom.

Avmelding etter fristen meldes KFF på e-post. For deltagere med overnatting meldes forfall etter kl 15.00 fredag 23. også på telefon til hotellet.

Velkommen til årets storsamling! Meld deg på med en gang hvis du vet du skal til konferansen! Rask påmelding gir KFF forutsigbarhet overfor hotellet.

Hvordan komme seg til Scandic:
Fra Gardermoen flyplass:
Shuttlebuss fra stopp B25 til Scandic. Bussen er merket S55 og går hvert 20. minutt frem til kl 23.50 om kvelden.

Egen bil
Om du kommer på E6 sørfra eller nordfra ta du av ved avkjøringen til Oslo lufthavn Gardermoen og følger veien i noen minutter. Ta av ved avkjøringen til R35 mot Hønefoss/Nannestad og følg veien rett fram gjennom en rundkjøring. Den vestlige rullebanen på Gardermoen vil være på din høyre side. Hotellet ligger på venstre side i den andre rundkjøringen. Det er parkeringsplass ved hotellet som koster rundt 100 kr pr dag og parkeringshus i nærheten som koster en del mer.

Powered by Cornerstone