Nytt KFF-KSS-kurs 11. november

Det er stadig skoler som har behov for opplæring i KFF-KSS. Tirsdag 11. november er det plass til flere. Meld dere nedenfor på påmeldingslenka.
2014-10-25

Hvem kan delta?
Kurset er særlig rettet mot nye skoler, nyansatte som jobber med KFF-KSS og de som nylig har fått dette tillagt sin stilling ved skolen. KFF oppfordrer til at KFF-KSS ikke blir en oppgave som kun rektor eller en inspektør kan. Deltagere kan være skoleleder, ansvarlig på skolen for oppdatering og bruk, medlemmer i en ev. kontrollgruppe. For skolenes styreledere og ev. andre styremedlemmer er også kurset nyttig. Ved tilsyn blir styreleder ofte bedt av Utdanningsdirektoratet om å redegjøre for styrets arbeid med dette. ”Forsvarlig system” på skolene er dessuten etter lovverket styrets ansvar.

Innhold:
Kurset gir innføring i systemet og konkrete tips til bruk og gjennomføring, også litt tid til erfaringsutveksling mellom skolene. Det er fokus på de vanligste feilene som KFF finner eller som blir påpekt i tilsyn. Kurset vil være på KFFs kontor med få deltagere og god individuell hjelp.  

Bærbar PC:
Deltagerne må ha med bærbar PC som via trådløst nettverk kan brukes til å kople opp på KFF-KSS-web. Deltakerne må ha med skolens brukernavn og passord til KFF-KSS og på forhånd ha forsikret seg om at de kommer inn i systemet.

Sted:
KFFs kontor, Storgt. 10b med inngang fra Skippergt. 35. Kort gangavstand fra Oslo S.

Oversiktsprogram:
Fra kl 9.30 Kaffe/te ved ankomst. Kaffe-/te- og fruktpauser også senere på dagen
Kl. 10.00  Kursstart med ord for dagen
Kl. 10.10  Systematikken og funksjonene i web-utgaven av KFF-KSS
Kl. 12.30  Enkel lunsj
Kl. 13.15  Hvordan implementere systemet?
Kl. 14.30  Utprøving, erfaringsutveksling og dialog
Kl. 15.00  De vanligste feilene som KFF finner eller som blir påpekt i tilsyn
Kl. 16.00  Kursslutt

Påmelding og pris:
Kursavgiften er kr 625,- pr person fra medlemsskoler og det kommer faktura på e-post til skolen fra KFF.

Deltagere melder seg på her.

Det er nå 6 deltagere på kurset og det blir avholdt.
 

Powered by Cornerstone