Semesterets siste KFF-KSS-kurs 20. juni

Dette er for de som har tenkt å jobbe litt med systemet før sommerferien, eller etter sommerferien. For gamle og nye brukere.
2017-05-16

KFF oppfordrer til at KFF-KSS ikke blir en oppgave som kun rektor eller en inspektør kan. Deltagere på kurset kan være skoleleder, ansvarlig på skolen for oppdatering og bruk, medlemmer i en ev. kontrollgruppe. For skolenes styreledere og ev. andre styremedlemmer er også kurset nyttig. Ved tilsyn blir styreleder ofte bedt av Utdanningsdirektoratet om å redegjøre for styrets arbeid med dette. ”Forsvarlig system” på skolene er dessuten etter lovverket styrets ansvar.

Innhold
Kurset gir innføring i systemet og konkrete tips til bruk og gjennomføring, også litt tid til erfaringsutveksling mellom skolene. Det er fokus på de vanligste feilene som KFF finner eller som blir påpekt i tilsyn. Kurset vil være på KFFs kontor med få deltagere og god individuell hjelp.

Bærbar PC
Deltagerne må ha med bærbar PC som via trådløst nettverk kan brukes til å kople opp på KFF-KSS-web. Deltakerne må ha med skolens brukernavn og passord til KFF-KSS og på forhånd ha forsikret seg om at de kommer inn i systemet.

Sted
KFFs kontor, Storgt. 10b med inngang fra Skippergt. 35. Kort gangavstand fra Oslo S.

Oversiktsprogram
Fra kl 9.30 Kaffe/te ved ankomst. Kaffe-/te- og fruktpauser også senere på dagen
Kl. 10.00 Kursstart. Ord for dagen
Kl. 10.10 Systematikken og funksjonene i web-utgaven av KFF-KSS
Kl. 12.30 Enkel lunsj
Kl. 13.15 Hvordan implementere systemet?
Kl. 14.30 Utprøving, erfaringsutveksling og dialog
Kl. 15.00 De vanligste feilene som KFF finner eller som blir påpekt i tilsyn
Kl. 16.00 Kursslutt

Påmelding og pris
Påmelding her. Vi trenger minimum seks deltagere for å holde kurset. Det blir gitt beskjed her når det tallet er nådd. Det er derfor viktig at dere melder dere tidlig, slik at det er greit å bestille flybilletter o.l.

Powered by Cornerstone